- الفبای سفر
- بلاگ
- اخبار گردشگری
- توقف پروازهای ایران به چین در پی شیوع ویروس کرونا
دسته بندی ها
توقف پروازهای ایران به چین در پی شیوع ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس کرونا، رضا جعفر زاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه نشستی میان وزیر راه، وزیر امور خارجه، وزیر کشور، وزیر گردشگری، وزیر بهداشت و سخنگوی دولت تشکیل شد در نهایتا تصمیم بر آن شد که به منظور پیشگیری از این ویروس، توقف پروازهای رفت و برگشت ایران چین در دستور کار قرار گرفته است که البته این تعلیق به صورت دائمی نمی باشد.

از طرفی افرادی که تور چین خریداری نمودند تا اطلاع ثانوی نمی توانند به این کشور سفر نمایند.
دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز در این مورد اعلام کرد، هموطنانی که در چین حضور دارند و می خواهند به ایران بازگردند، باید با سیستمی ویژه پروازهای را ارسال نمایند تا این هم میهنان بتوانند به کشور بازگردند و سپس بعد از ورود آنها به کشور وزارت بهداشت با نظارت ویژه ای در رابطه با آلودگی یا عدم آلودگی آنها به ویروس وارد عمل می شود. بر این اساس قرار شد، تدارکی دیده شود تا تعدادی از دانشجویان که در شهر ووهان چین هستند و طبق گزارشهای دولت چین آلودگی ندارند، با همکاری وزارت خارجه طی هفته آینده به کشور بازگردند. البته همه این موارد به همکاری و اجازه دولت چین بستگی دارد. بعد از ورود این افراد به کشور، دو هفته آنها را در هتلی قرنطینه کرده و سپس تحویل خانواده ها داده می شوند.
در ارتباط با همین موضوع، در تاریخ سه شنبه 15 بهمن ماه، دو پرواز به مقاصد ووهان و گوانگژو چین انجام خواهد گرفت در همین مورد اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی ایران دربارهی پروازهایی صورت گرفته شده که میان ایران و کشور چین توسط ایرلاین ماهان گفت: همه پروازهای برنامه ای و فروش بلیط ماهان برای چین متوقف شده است اما برای انتقال ایرانیان با هماهنگی دولت تعدادی پرواز طی این روزها در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: جهت بازگشت دانشجویان ایرانی در شهر ووهان، مطابق با هماهنگی های صورت گرفته شده با سفارت ایران در کشور چین، سازمان هواپیمایی کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقرر شد تا یک فروند هواپیما امروز ایران را به مقصد این شهر ترک کند که این هواپیما حاوی تیم های متخصص از پزشکان است.
مطالب مرتبط
-
عوارض خروج از کشور
نرخ عوارض خروج از کشور و نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور در فرودگاه به صورت آنلاین با اپلیکیشن و پی گیری و استرداد مالیات سفر و آخرین اخبار از قیمت عوارض خروج از کشور1405/05/055 دقیقه مطالعه -
تصویب عوارض ۵ یورویی برای ورود گردشگران خارجی در سال 1405
در جریان بررسی لایحه بودجه 1405 نمایندگان مجلس با پیشنهاد دریافت عوارض ۵ یورویی از گردشگران خارجی ورودی از مبادی هوایی موافقت کردند.1404/12/045 دقیقه مطالعه -
سامانه جدید ارز مسافرتی
ضوابط و مقررات دریافت ارز مسافرتی در سال 1404 دستخوش تغییراتی شدهاند که در این مطلب شرح دادهایم.1404/08/035 دقیقه مطالعه